Ditt innehåll här

Gott nytt år!

har fixat mig hela dagen typ!

BUS kräm, duschade, noppade ögonbrynen, måla om naglarna, sminkat mig, tagit på mig nya klänningen..osv.
Nu är jag taggad för nyår! ska fira här hemma till 11, sedan åker jag ner till Skanör och firar 12 slaget där med Sofia, sedan sover jag där
hoppas ni får en riktigt fin och vacker kväll! Vi hörs nästa år!! =)


j u s t n u

kollar victoria secret fashion show 2009...

...med chips och godis, hehehe..ska kolla på A cinderella story sen som går på kanal3 klockan 21.00, älskar den filmen! Har den på datorn, men varför inte kolla om den går på tv? film är alltid bäst på tv och bio! (måste på bio snart!) usch, alla underkläder dom har är så jäkla snygga. :-(


Heidi Klum, så jäkla snygg!

shoppat ♥

129:- / 149:-
Lindex.


Skulle egentligen inte ha blivit den svarta "klänningen" utan jag kollade på en annan, sjukt snygg modell och material, med blixtlås i ryggen men jag märkte att där var något leopard mönster på den (?) haha det såg jag inte förra gången..

fika och shopping!

Hej =)
Kom nyss hem ifrån fika på märta's och lite shopping! köpte en "klänning" som är ett linne egentligen och fina underkläder (visar sen). Det är riktigt najs ibland att handla nya underkläder och fräscha upp sin själ lite, även om kanske ingen ser dem så är det roligt att unna sig. Jag älskar att handla bh:ar och string, det roligaste som finns!

ja, imorgon är det nyår. Har funderat på vad jag skall göra, klänning och skor är klara för utgång, MEN om jag skall stanna hemma och vara med familjen? det var flera år sedan jag firade nyår med mamma och pappa. Visst, det känns lite tråkigt och jag kommer säkert ha tråkigt efter 1h men jag får se det possitivt, det kommer fler tillfällen och helger, speciellt nyåar också.


♥ beauty shop

Sitter och kollar olika bloggar och på filmen Beauty Shop. Funderar lite vad jag ska göra imorgon, har lust att dra till farmor och sova där till nyårsafton. Får se!

Tycker ni skall besöka mina kusiner Jessica och Lisa! haha lite reklam härjaaaaa ;-)




undrar varfan min gråa tröja är? wheeere aaaaaare yooooooooou?  

:'(

.......Gud vad jag bölar :( har kollat på camp rock

AHHHHHH! tårarna bara forsar ner när Joe Jonas hittar Demi och sjunger med henne :'(


MÅSTE SE 2:AN! NÅGON SOM VET OM DEN HAR KOMMIT?


me want! ♥


Beslutsångest inför nyår, funderar på denna klänning ifrån Lindex. Brukar inte handla på Lindex, men denna är riktigt snygg så varför inte?

vad ska alla göra på nyår?

JAG ÄR KÄR I MULTIVITAMINDRYCK!!!!


Redigering - Jessica Simpson!

 


Jag har valt Jessica Simpson för hela kändisvärlden & pressen skriver att hon är ett "fetto", det är löjligt. Jag ser inte ett fetto på "före"bilden någonstans!
Redigering: midjan är mindre, benen är mindre, brunare, brunare hårfärg, smalare ansikte, större läppar (syns knappt), armarna är mindre.

- Nu ska jag ta en B&J och spela sims 3, utanför mig skjuter dem raketer för fulla muggar. Tänk att det är nyår om 2 dagar och sedan kommer ett nytt år med nya möjligheter. ♥


♥ Ny blogg

Hej! Jag bloggade innan på blandannat devote, har haft blogg.se & nu tänkte jag testa med webblogg. Det är ju samma sak, bara att man skriver webblogg istället för blogg. Förändring = i need. Sitter och håller på med designen, ska bli riktigt fräsch och snygg. Sedan skall jag lägga in lite bilder! Vi hörs snart :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0